Særskilte Show

TeaterSport med Impro Comedygruppen Kosmonauterne– en komisk og actionpræget form for interaktivt improvisationsteater, hvor to hold skuespillere på scenen kæmper om publikums gunst, som også er de subjektive ‘dommere’ undervejs i teaterlegen.

Stompshow med Performancegruppen Habbengoods – er et rytme, bevægelse og visuel humorshow, og er oprindeligt navnet på en engelsk performancegruppe, som spillede på alt hvad der kunne give lyd og rytme fra sig, fra køkkenet, i bilen, med koste osv.

Danseshows med danseensemblet FoxyLadies – med udgangspunkt i de brølende 20’ere, en tid og en stil, der giver mulighed for forførende trin, femininitet og fascinerende kostumer. En niche som sjældent ses herhjemme, og læner sig op af Moulin Rouge- og Crazy Horse, som er blevet et kendetegn for gruppen.

ImproTalkshow med Improensemblet Skifteholdet – Oplev et crazy comedy talkshow der ,med publikumsinvolvering, danner grundlag for indslag hvor alt kan ske og hvor kun fantasien sætter grænser. I almindelig talkshowstil vil gæsten blive interviewet, hvorefter historierne bliver fortolket og undersøgt af improviseret spil og forvandlet til indslag i den mest ultimative humoristiske form.