Om TeaterFabrikken

Mød teamet bag TeaterFabrikken og hør mere om hvordan vi arbejder. 

Rasmus Skovmand

Rasmus kan skrive professionel skuespiller, improskuespiller, projektleder, filmmand og meget mere på sit CV.

Morten Givskud

Morten Givskud er procesfacilitator og skuespiller og så var han med til at starte TeaterFabrikken sammen med en gruppe skuespillere fra Odense tilbage i 2001.

Lars Udengaard

Lars er professionel tryllekunstner og improskuespiller, og han har stor erfaring med at undervise og ser improteater som et middel til bedre kommunikation og samarbejde.

Hvordan arbejder vi?

1. Research

De fleste henvendelser sker med ønske om forandringer, og hvor vi bliver spurgt til støtte og hjælp. Vi arbejder udfra et designthinking begrebet Wicked Problems, hvor et problem ikke kan formulere enkelte løsninger, og der kræves en tilgang til problemet på en holistisk og samskabende måde

2. Produktion

Med baggrund i indsigter fra jeres virksomhed, skræddersyer vi manuskriptet så det matcher jeres behov. Vi arbejder derefter med at påtage os de enkelte rolles egenskaber og karakteristika med genkendelige træk til virkeligheden, alt sker i samarbejde med jer

3. Fremførsel

Teaterstykket er klar til fremvisning for jer, med mulighed for påvirkning. Vi driver processen hvor I kommer i dialog og samarbejder på tværs af organisationen. Arbejdet lægger op til diskussioner og skaber dialog, og er en vigtig del af sammenspillet med jer.

Oplev TeaterFabrikken in action

Skal vi skræddersy et stykke til din virksomhed?