Maskinrummet i TeaterFabrikken

Det startede ud som Givskud Gruppen, hvor en gruppe skuespillere fra Odense, anført af ankermand Morten Givskud, skulle samle de fynske teaterkræfter ved at skabe en anderledes arbejdende teatertrup, der udover at kunne sætte ”offstage” teaterproduktioner op, også kunne hjælpe virksomheder og privatpersoner med at bruge kreative kræfter i dagligdagen.

Det viste sig hurtigt og være en stor succes, og i løbet af få år var der skabt en masse spændende projekter rundt om på hele Fyn.

Herunder kan du se de succesrige shows der eksisterer i dag, og som stadig er en del af TeaterFabrikken. Ud over disse, deltager mange af os stadig i meget andet, lige fra teateropsætninger, variatéshows til reklamefilm og TV optrædener bare for at nævne noget af det.

2001
March 30
Kontoret på Nørregade i Odense åbnede
TeaterFabrikken starter
Maj 2001
Første show gennemført i Tuborghallerne for HTH
Habengoods Stompshow
August 2001
Kammerspil i Glorup smukke slotspark
Herregaardsspillene
September 2004
Premiere på Alibi i Vintapperstræde
Kosmonauterne
August 2012
HCA Festivals i Carbaret Nattergalen
Foxy Ladies danseshow
December 2016
urpremiere i spejlteltet på HCA julemarked
Skifteholdet comedy talkshow
Oktober 2017
Moulin Rouge premiere i Tivoli Friheden
SideKick

Elementer i TeaterFabrikken

Habengoods

Et rytmisk og visuelt humorisktisk show som spiller på alt hvad der kan give lyd fra sig. Optrådt i Kongerigets Klogeste på DR1, Danmark Har Talent på TV2, Giro D’italia, Fringde Festival Edinburgh m.fl.

Skifteholdet

Lad en udvalgt medarbejder være repræsentant/gæst for dette humoristiske talkshow der satirisk, sætter fokus din virksomhed. Spillet på DK's mindste scene for en af DK’s største entreprenører og det smukke Spejlteltet.

Lars U

Har i de sidste 25 år underholdt i mange afskygninger. Trylleriet har altid været kernen, men har lavet mange andre shows, og fælles for dem alle er at jeg altid leverer kvalitet og går til opgaven med stor professionalisme.

Showmen

Showmen er et eventfirma, som har skabt firmafester, shows og events for danske virksomheder og organisationer i mere end 15 år. Vi er sat i verden for at få publikum helt ud på stolekanten

Herregaardsspillene

Shakespeare teater på danske slotte og herregaarde, som bl.a. resulterede i en nominering til den Fynske kulturpris i 2011, og flere gæsteoptrædende bl.a. ved SDU’s hyldest af Shakespeare i 2014

Foxy Ladies

I kabaret Lattergalen opstod danseshowet med underholdende indstuderede numre fra bl.a. den Parisiske Cancan som kommer helt tæt på publikum. Optrådt ved Tv2 Revy Galla, Tivoli Friheden v Christian Fuhlendorf m.fl.

SideKick

Planlægning og gennemførelse af større shows og events der involverer kunstnere inden for den sceniske kunst. Lad os sammensætte en variate af kunstnere til hele aftenens underholdende program.

Kosmonauterne

Din garanti for en sjov oplevelse, hvor det hele tager udgangspunkt i publikum og omdannes til små komiske indslag, og er flere gange kåret som Danmarks bedste impro-comedy gruppe. Spiller for fulde huse i Odense, Århus, Kolding og København.

Vores kunder

Kontakt os her og få en helt uforpligtende snak om jeres arrangement